Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Mercedes-Benz E-Class 2017

http://icdn2.digitaltrends.com/image/2017-mercedes-e-class-cad-970x647.jpg?ver=1

Όπως όλα δείχνουν η εξέλιξη συνεχίζεται για τη νέα γενιά της E-Class που αυτή τη φορά συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε ευρωπαϊκό έδαφος να «φοράει» -αν και επιμελώς καμουφλαρισμένα- τα φωτιστικά σώματα που θα έχει και στην έκδοση παραγωγής.

Εκτός από τα φωτιστικά σώματα, μια προσεκτικότερη παρατήρηση αποκαλύπτει την αισθητική συνάφεια του πρωτότυπου μοντέλου με την μεγαλύτερη S-Class η οποία και αναμένεται να αποτελέσει το στυλιστικό και gadget οδηγό της νέας Ε-Class, εντός και εκτός.

Όπως και να έχει με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της νέας E-Class αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι θα μοιραστεί την ίδια αρχιτεκτονική με την C-Class.

http://allcarsmode.com/wp-content/uploads/2014/11/2017-Mercedes-E-class-redesign.jpg


Η πλατφόρμα MRA η οποία διακρίνεται για την υψηλή «περιεκτικότητά» της σε αλουμίνιο θα συμβάλλει στον περιορισμό του βάρους –και- της νέας E-Class, επιτρέποντάς της παράλληλα να αυξήσει τις διαστάσεις της.

http://www.germancarforum.com/attachments/w213-jpg.310299/

Έτσι, η νέα E-Class θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο το οποίο θα εξασφαλίσει περισσότερο χώρο, κυρίως, για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος και, χάρη στη νέα πλατφόρμα, αυτό δεν θα σημαίνει επιπλέον βάρος -αντιθέτως.

http://allcarsmode.com/wp-content/uploads/2014/11/2017-Mercedes-E-class-for-sale.jpg

Αυτό με τη σειρά του, εκτός από επιπλέον χώρο αναμένεται να έχει θετική επίδραση τόσο στο δυναμισμό όσο και στην αποδοτικότητα της νέας E-Class.

Μιλώντας για αποδοτικότητα σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αν και είναι νωρίς ακόμα, η γκάμα της νέας E-Class αναμένεται να συμπεριλάβει όλες τις νέες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην γκάμα και έτσι, οι επιλογές αναμένεται να ξεκινούν από τρικύλινδρα σύνολα και να φτάνουν έως ακόμα και έξι κυλίνδρους.

http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/new-2016-mercedes-benz-e-class-spied-for-the-first-time_6.jpg

Φυσικά, ωστόσο, στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί η Ε 63 AMG έκδοση η οποία και θα επωφεληθεί από τον νέο V8 biturbo που συναντάμε στην AMG GT αλλά και στην κορυφαία C-Class και όπως και το πανίσχυρο coupe των Γερμανών αναμένεται να διατεθεί σε δύο εκδοχές.

Το παρών στην γκάμα θα δώσει και μια plug-in υβριδική έκδοση, ενώ, σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις αμαξώματος η νέα E-Class θα συνεχίσει να προσφέρει την συνήθη πληθώρα των επιλογών της.

 http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/new-2016-mercedes-benz-e-class-spied-for-the-first-time_1.jpg






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg