Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Aργεντινή: Πέταξαν έξω το ΔΝΤ και έχουν μόνο 7,2% ανεργία. Η οικονομία της χώρας τρίτη μεγαλύτερη στην Λατινική Αμερική!


Στο 7,2%, κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, από το 7,9% που ήταν στις αρχές του 2013 έπεσε το ποσοστό της ανεργία σύμφωνα με την πρόεδρο της χώρας
 
Tο ποσοστό της ανεργίας στην Αργεντινή μειώθηκε στο 7,2%, κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, από το 7,9% που ήταν στις αρχές του 2013, ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας της η πρόεδρος της χώρας, Κριστίνα Φερνάντεζ...
.

Η οικονομία της Αργεντινής, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη στη Λατινική Αμερική, αντιμετώπισε μια απότομη επιβράδυνση το περασμένο έτος, ωστόσο η οικονομική δραστηριότητα στη χώρα επιταχύνθηκε τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, επικαλούμενο επίσημα στοιχεία.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg