Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τι συμβαίνει με τα τρένα στην Ευρώπη;;

Σαράντα τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση τρένων στην Ελβετία

Σαράντα τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση τρένων στην Ελβετία
(Φωτογραφία:  Associated Press )
   Δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο Γκρανζ-πρε-Μαρνάν, στο καντόνι του Βο της Ελβετίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περί τους 40 επιβαίνοντες, από τους οποίους οι πέντε είναι σοβαρά.
Οι αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά στην έξοδο του σταθμού, ενώ η μία από αυτές μόλις είχε σταματήσει, λέει επιβάτης στην ελβετική ιστοσελίδα 24 Heures....

Είναι πιθανό να υπάρχουν και νεκροί λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, εκτιμά αυτόπτης.

Κατά την ιστοσελίδα, αγνοείται η τύχη του μηχανοδηγού μίας από τις δύο αμαξοστοιχίες.

Στο σημείο του ατυχήματος, 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα Βέρνη, έχουν σπεύσει αστυνομικοί, πυροσβέστες και πολλά ασθενοφόρα.

Τα αίτια παραμένουν για την ώρα άγνωστα.

Όπως ανακοίνωσαν οι Ομοσπονδιακοί Σιδηρόδρομοι (CFF) διακόπηκε η κυκλοφορία σε ένα τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Τον περασμένο μήνα τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη τρένου που μετέφερε πετροχημικά στον Καναδά, ακολούθησε στις 12 Ιουλίου ο εκτροχιασμός στο Παρίσι με έξι νεκρούς και την περασμένη εβδομάδα ο εκτροχιασμός στην Ισπανία με 80 νεκρούς.

με πληροφορίες από ΔΟΛ, ΑΠΕ/ Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg