Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ


xaidarikatagg

Την παύση καθηκόντων του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, Μάριου Λιακόπουλου, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Χαϊδαρίου μετά τη σύλληψή του για υπόθεση δωροδοκίας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αναστέλλεται και η ιδιότητα του ως μέλους του συνδυασμού "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ", μέχρι την....
δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης.
Μετά από όλα αυτά έρχονται στο makeleio.gr διάφορες καταγγελίες από δημότες Χαϊδαρίου οι οποίες αν αληθεύουν θα φέρουν στο φως σκάνδαλα εκατομμυρίων εις βάρος όπως πάντα του Ελληνικού λαού. Διαβάστε την επώνυμη καταγγελία του αναγνώστη μας:
Στέφανε Χίο είμαι ένας αγανακτισμένος Χαϊδαρίωτης.
Εξαιτίας αυτών που είναι στο Δημαρχείο δεν έχουμε 2 σταθμούς μετρό στο Χαϊδάρι μας.
Συγκεκριμένα στην πλατεία που βρίσκεται στις οδούς Στρατάρχου Καραϊσκάκη, Κριεζώτου, Μετσόβου να υπάρχει σταθμός μετρό με το όνομα Χαϊδάρι και στο Αττικό Νοσοκομείο με το όνομα Αττικό Νοσοκομείο.
Αυτοί στο Δημαρχείο δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Αυτά που έκαναν ήταν να καταχρεώσουν τον Δήμο με πολλά εκατομμύρια ευρώ και να χρωστούν σε όποιον μιλά ελληνικά!
Ενώ δίπλα μας στην Αγία Βαρβάρα έχουν 2 σταθμούς μετρό τον Αγία Μαρίνα που είναι έτοιμος να λειτουργήσει και τον Αγία Βαρβάρα υπό κατασκευή.
Γιώργος Γιαννάκης, να δημοσιευτεί η αγανάκτισή μου!
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg