Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Επίθεση με βόμβα σε σουβλατζίδικο του Κολωνακίου (Φωτογραφίες)

Έκρηξη σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα, σε σουβλατζίδικο στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας, υπάλληλος του καταστήματος....

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 5.28 το πρωί της Τετάρτης δύο μοτοσικλετιστές -που επέβαιναν σε διαφορετικές μηχανές- πέταξαν μια τσάντα με δυναμίτες μέσα στο σουβλατζίδικο. Οι τρεις υπάλληλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα πέταξαν την τσάντα στο δρόμο κι έτσι η έκρηξη έγινε στην οδό Πλουτάρχου έξω από το σουβλατζίδικο.
Ωστόσο ένα κομμάτι δυναμίτη ανεφλέγη μέσα στο οβελιστήριο και ο αλλοδαπός υπάλληλος -υπήκοος Μπαγκλαντές- τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά.
Από την έκρηξη της αυτοσχέδιας βόμβας προκλήθηκαν ζημιές στα παρακείμενα κτίρια. Στην πολυκατοικία της οδού Πλουτάρχου 32 όπου βρίσκεται το σουβλατζίδικο έχουν σπάσει όλα τα τζάμια μέχρι τον 4ο όροφο, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και τα απέναντι κτίρια και καταστήματα από την ισχυρή έκρηξη.
Αυτή την ώρα πυροτεχνουργοί συλλέγουν τα υπολείμματα της βόμβας και ερευνούν το σημείο της έκρηξης στην οδό Πλουτάρχου που είναι κλειστή από την συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ.
souvlatzidiko-kolanakh-1
souvlatzidiko-kolanakh-2
souvlatzidiko-kolanakh-3
souvlatzidiko-kolanakh-4
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg