Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κράξανε το Μητσοτάκη!


Με κράνος και πάνω σε μηχανή αντί για το αυτοκίνητό του πήγε στο υπουργείο του ο Μητσοτάκης -Στα χέρια ΜΑΤ-διαδηλωτές




Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου από το πρωί πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι σχολικοί φύλακες.

Τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν δακρυγόνα προκειμένου να τους αποτρέψουν, ωστόσο η ένταση χτύπησε πάλι «κόκκινο» όταν στο υπουργείο έφτασε ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόλις έγινε αντιληπτός από τους συγκεντρωμένους γιουχαΐστηκε, ενώ δεν έλειψαν και οι μεμονωμένες ακραίες ύβρεις από κάποιους...


Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασε με μοτοσυκλέτα στο υπουργείο, αφού αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να περάσει από το σημείο.

Αρχικά ο κ.Μητσοτάκης επιχείρησε να μπει στο υπουργείο λίγο μετά τις οκτώ , ωστόσο οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν κατά της αυτοκινητοπομπής αποδοκιμάζοντας τον.

Τελικά ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε κατεύθυνση και κινήθηκε προς τη Βουλή. Λίγο μετά τις 09:00 ο κ. Μητσοτάκης έφτασε τελικά στο υπουργείο όπου οι σχολικοί φύλακες τον υποδέχθηκαν ξανά με αποδοκιμασίες.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg