Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ποια διόδια αυξάνονται ως και κατά 60%!

Αλμυρή γεύση θα έχουν οι τιμές των διοδίων και θα πληρώσουμε ακριβά τις αναθεωρημένες συμβάσεις έργων που θα κυρωθούν από την Βουλή. 
 
Από την 1η Ιανουαρίου του 2014, που θα τεθούν σε ισχύ οι αναθεωρημένες συμβάσεις, τα διόδια Αφιδνών θα κοστίζουν ακριβότερα κατά 59,52%, του Καπανδριτίου κατά 58,33%, της Μαλακάσας κατά .....61,17%, των Οινοφύτων κατά 62,5% και των Θηβών κατά 55%, ενώ θα προστεθούν στην Αττική και νέοι σταθμοί διοδίων, σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, καθώς και ένας ακόμα στο Βαθύ, λίγο πριν από τη Θήβα.
 
Όμως οι αυξήσεις δεν περιορίζονται εντός Αττικής. Στα διόδια Ελευσίνας η αύξηση θα φτάσει το 31,25% και στον Ισθμό της Κορίνθου το 12,5%, ενώ για τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου προβλέπονται αυξήσεις 33,3% στα διόδια Μοσχοχωρίου και 29,6% στα διόδια της Πελασγίας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg