Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χρήστος Ζώης: « Ο κύκλος της βίας πρέπει να σταματήσει εδώ-η πατρίδα και η δημοκρατία έχουν ανάγκη ψύχραιμες και νηφάλιες φωνές»



Ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης μετά την δολοφονία των δύο νέων και τον τραυματισμό τρίτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κύκλος της βίας που άνοιξε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συνεχίστηκε σήμερα με τη δολοφονία δύο νέων και τον τραυματισμό ενός τρίτου, πρέπει να μην έχει συνέχεια....
Πρέπει να σταματήσει εδώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, σχετικά με την επίθεση στο Ηράκλειο.

Ο κ. Ζώης επεσήμανε ότι η πολιτεία με τα όργανά της οφείλει άμεσα να κάνει το παν για να συλληφθούν οι δολοφόνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Και κατέληξε:

«Κανένας συμψηφισμός δεν χωρεί για αποτρόπαιες πράξεις. Η πατρίδα και η Δημοκρατία έχουν ανάγκη ψύχραιμες και νηφάλιες φωνές με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της κρισιμότητας των περιστάσεων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg