Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία Καμμένου: Ανέφερε πάνω από 3 φορές τον Καραμανλή!



Με επίθεση στη Νέα Δημοκρατία μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου ξεκίνησε την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος...

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος υιοθετεί την εκτίμηση του Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «φούσκωσε» το έλλειμμα και «τον χειροκροτούν οι Βουλευτές της ΝΔ.

Άμα σας χειροκροτούν οι Βουλευτές της ΝΔ, γιατί να μην νομίζετε ότι σας χειροκροτεί ο κόσμος;» ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ γι' αυτό το γεγονός αναφέροντας πάνω από τρεις φορές το όνομα του πρώην πρωθυπουργού

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

Παρέλαση βουλευτών από το γραφείο του Καραμανλή!

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ έφτασε στο γραφείο του στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής και όπως ήταν φυσικό το νέο διαδόθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να αρχίσει η ...παρέλαση των γαλάζιων στελεχών. 

Αυτό που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών είναι ότι μετά από καιρό την εμφάνισή του στη Βουλή έχει κάνει και ο διευθυντής του γραφείου του κ. Καραμανλή Γιάννης Αγγέλου, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τους κ.κ Ταλιαδούρο και Λυκουρέντζο οι οποίοι ήταν στο γραφείο του Καραμανλή...πριν από τον Καραμανλή. 

Πρώτοι μετά τον πρώην Πρωθυπουργό έφτασαν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Βλάχος

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg