Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Από τις πλέον δυναμικές Λέσχες το QGC - Νissan Crossover Club

Μία από τις πολλές εκδρομέςΤο QGC ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2007 από τον εμπνευστή  της ιδέας και πρόεδρο του club Άγγελο  Σκοπελίτη, αρχικά με την δημιουργία blogspot με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία φίλων και κατόχων Nissan Qashqai εν αρχή και στην πορεία έγινε και η προσθήκη εδικής κατηγορίας για .....
το X-Trail και το Juke.
Τα πρώτα βήματα έγιναν μέσω του internet, δημιουργώντας το blog τον 8/07 προσεγγίζοντας τον κόσμο των μοντέλων της Nissan.
Εκεί άρχισαν τα πρώτα βήματα με τα μέλη να ανταλλάσσουν ιδέες και απόψεις.
Στις 16 Ιανουαρίου του 2008 ξεκίνησε την λειτουργία του 10ου site του Q.G.C. και του Forum που συστάθηκε και η πρώτη ομάδα ατόμων, οι οποίοι έγιναν οι αρχικοί συντονιστές του.
Το λογότυπο του Club
Το λογότυπο του Club

Ξεκίνησαν και οι πρώτες συγκεντρώσεις των μελών σε καφετέριες και σε ανοιχτούς χώρους, όπου το convoy των παρκαρισμένων αυτοκινήτων γινόταν αφορμή να κάνει τον κόσμο να ….χαζεύει!
Πέρα από τις απλές συναντήσεις το Q.G.C. ξεκίνησε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών και τις εκδρομές σε διάφορα μέρη εκτός Αθήνας.
Έτσι, το QGC ξεκινά να γίνεται όλο και πιο γνωστό δημιουργώντας κάθε φορά μικρές ομάδες στις καινούργιες πόλεις.
Αυτοί με την σειρά τους, αποκτούν σταδιακά κάποιο συντονιστικό ρόλο για την πόλη τους με βάση πάντα το επιτελείο στην Αθήνα.
Ο κόσμος με αυτό τον τρόπο ενημερώνεται λεπτομερειακά για τις δραστηριότητες της λέσχης.
Το Q.G.C. βεβαίως, πάντα φροντίζει να ενημερώνει κάθε τοπική αρχή για τις δραστηριότητες του.
Έτσι, γίνονται όλα οργανωμένα, με τάξη και ασφάλεια.
Όσο τα μέλη και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, έτσι και το Q.G.C. φροντίζει πάντα να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες τους, διοργανώνοντας και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις (εκδήλωση κοπής ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας , πολλές εκδρομές ,το Athens tuning show 2008, το Summer Party 2009 στην λίμνη Βουλιαγμένης, Motorlive show 2009, το Q.G.C. Festival 2009, ATHENS MOTORSHOW LIVE 2010-11, κ.α.)
Σημαντικό είναι, πως με την παρουσία της λέσχης σε αγώνες και περιοδικά, αλλά και μέσω του site, έχει καταφέρει να διαφημιστεί σε πολλά και διάφορα μέσα ενημέρωσης.
Στις εκδηλώσεις ο κόσμος της Nissan έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους χορηγούς, αλλά και να δει από κοντά ένα αυτοκίνητο που μέχρι τότε έβλεπε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Το QGC Club συνεχίζει την πορεία του σταθερά, αποκτώντας περισσότερα μέλη, περισσότερες επιτυχίες, αλλά και μεγαλύτερη αναγνώριση από τον κόσμο του αυτοκίνητου και ειδικά της NISSAN.
Το Q.G.C. το έτος 2008 με ριζοσπαστικές αλλαγές σε επίπεδο οργάνωσης, πετυχαίνει ακόμα ένα μεγάλο άλμα.
Αποφασίζει η απευθείας αποστολή καρτών και υλικού στα μέλη του με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση και γρήγορη επικοινωνία της κεντρικής διαχείρισης με τα μέλη από όλη την Ελλάδα.
Οι συναντήσεις, τα events και οι γενικότερες δραστηριότητες αυξάνονται και στα δρώμενα του Club προστίθεται η κεντρική εκδήλωση της κοπής πίτας του 2009 που σημειώνει μεγάλη προσέλευση και επιτυχία δίνοντας παράλληλα πολλά δώρα στους παρευρισκόμενους.
Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013 το QGC είχε ξεπεράσει τα 3.100  εγγεγραμμένα μέλη με εκατοντάδες επισκέψεις ανά μέρα.
Σε διαδικτυακό επίπεδο, οι πλήρεις αναβαθμίσεις όλων των ιστοσελίδων, η προσθήκη κεντρικής σελίδας στο FORUM όπου τα μέλη πλέον ενημερώνονται για τα νέα του club, αλλά και για την οικολογική αφύπνιση της εταιρίας Nissan, είναι μόνο ένα μέρος από τις ριζικές αλλαγές.
Το πάθος και το κέφι υπάρχουν μεταφέρουν την χαρά και την ιδέα στα νεότερα μέλη και το Q.G.C. αναβαθμίζεται καθημερινά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Για ότι πληροφορίες θέλετε, επισκεφθείτε το site http://www.QGC.gr και το forum όπου και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο τμήμα του Gallery, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο info@QGC.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg