Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η σειρά του Άκη: Εξηγήσεις στους Ελβετούς για τις μίζες δίνει ο Τσοχατζόπουλος

Εξηγήσεις στους Ελβετούς για τις μίζες δίνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Τον Ακη Τσοχατζόπουλο θα εξετάσουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Ελβετίας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για «ξέπλυμα παράνομων χρημάτων».

Κλιμάκιο της ελβετικής εισαγγελίας υπό τον Ουρς Κοέλι ...

...εξέτασε τη Δευτέρα επί πολλές ώρες τον ξάδελφο και επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού, Νίκο Ζήγρα, καθώς αυτός εμφανίζεται δικαιούχος σε λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες μέσω των οποίων, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη, διακινήθηκαν παράνομα ποσά σχετιζόμενα με εξοπλιστικά προγράμματα.

Η έρευνα των Ελβετών επικεντρώνεται στην εμπλοκή συγκεκριμένου Έλληνα υπαλλήλου της Morgan Stanley Ελβετίας, καθώς και στη διακίνηση μέσω δύο λογαριασμών με εμφανιζόμενο δικαιούχο τον Νίκο Ζήγρα συνολικού ποσού περίπου 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Ερευνάται ωστόσο γενικότερα και το ενδεχόμενο να συνδέονται με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, πληρωμές που έγιναν μέσω ελβετικών τραπεζών.

Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg