Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αστεγη και πάμπλουτη -Η επιχειρηματίας που ζει και δουλεύει έξω με μια βαλίτσα και βγάζει χιλιάδες δολάρια!!

Αστεγη και πάμπλουτη -Η επιχειρηματίας που ζει και δουλεύει έξω με μια βαλίτσα και βγάζει χιλιάδες δολάρια [εικόνες]

Εχοντας βαρεθεί να εργάζεται 9-5 σε ένα γραφείο, εγκατέλειψε τη δουλειά της πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ζει εκτός σπιτιού, έχοντας μόνο μια βαλίτσα.


Πρόκειται για την 36χρονη Νάταλι Σίσον από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία όπου συστήνεται ακούει την ίδια ερώτηση «πώς καταφέρνεις να βγάζεις τα προς το ζην;». Η Νάταλι ίδρυσε μια επιτυχημένη οnline εταιρία, έγραψε ένα βιβλίο και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή επάνω της, όταν σε μια ομιλία αποκάλυψε πως κερδίζει ένα πλουσιοπάροχο εξαψήφιο μισθό.

Οπως αναφέρει η όμορφη μελαχρινή και πρώην στέλεχος μάρκετινγκ «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι τρελή και λίγο παράξενη, πάντως εμένα μου αρέσει να θεωρώ τον εαυτό μου πολίτη του κόσμου. Οπου τοποθετώ τη βαλίτσα μου, αυτό είναι το σπίτι μου».

Η Σίσον δεν έχει μόνιμη κατοικία, έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε τέσσερις χώρες, διαθέτει 17 κάρτες SIM για το κινητό της τηλέφωνο και αποκαλεί τον εαυτό της «η επιχειρηματίας με τη βαλίτσα». Αυτός είναι και ο τίτλος του blog της.

Οπως προσδιορίζεται, πρόκειται για μια νέα φυλή εργαζομένου, του «ψηφιακού νομάδα», που δεν μένει καθηλωμένος σε μια τοποθεσία. Μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες με μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο Βερολίνο, όπου έμεινε για δύο μήνες. Για το νέο έτος έχει ήδη προγραμματίσει να επισκεφτεί 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, της Σουηδίας και της Ισπανίας.

Οσον αφορά το μισθό της, έχει περίπου οκτώ διαφορετικές πηγές εσόδων και δουλεύει από 20 μέχρι 60 ώρες την εβδομάδα. Το blog της αποφέρει έσοδα μέσω των διαφημίσεων, ενώ ασχολείται με την πώληση προϊόντων και προγραμμάτων, μέσω ίντερνετ. Οπως αναφέρει η Daily Mail, εξοικονομεί 2.000 δολάρια το μήνα, επειδή το κόστος διαβίωσης είναι εξαιρετικά χαμηλό, μιας και αντί για ξενοδοχεία προτιμά να μένει σε φίλους ή με ντόπιους.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg