Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο Άρης «έπεσε», ο ΠΑΟ ανέβηκε 2ος, ο ΟΣΦΠ είδε... αστεράκια

Ο Άρης «έπεσε», ο ΠΑΟ ανέβηκε 2ος, ο ΟΣΦΠ είδε... αστεράκια
  (Φωτογραφία:  Icon )


Για 3η φορά στην ιστορία του, ο Άρης, που γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική. Οι Κίτρινοι γνώρισαν, στο πλαίσιο της 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής, νέα ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Άρης - Εργοτέλης 0-2) και αποχαιρέτησαν μαθηματικά την Σούπερ Λιγκ.


Στη μάχη της «ουράς», η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει της Ξάνθης (Βέροια - Ξάνθη 3-2) και ο Πλατανιάς να επιβληθεί του Λεβαδειακού (Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-0), με τις δύο ομάδες να βαδίζουν «χέρι-χέρι» προς τη σωτηρία τους.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ συνέχισε τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις και νίκησε τον Ατρόμητο (ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0), ενώ στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Παναιτωλικός μοιράστηκαν από έναν βαθμό (Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με της Καλλονής (Παναθηναϊκός - Καλλονή 3-0) και «έπιασε» τον Ατρόμητο στη 2η θέση, όπως και τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη. Τέλος, στην Τρίπολη, ο Αστέρας νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις (Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2-1).

Την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολης με τους γηπεδούχους να δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννενα τον Πανθρακικό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg