Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, στη σκιά των δηλώσεων Σόιμπλε



Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο θα έχει το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς αρχίζει νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών.


Το ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών αρχικά είχε οριστεί στις  5.30 μ.μ. και ακολουθούσε χρονικά τη συνάντηση που είχε οριστεί για τις 3 μ.μ. ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τους απεσταλμένους της τρόικας.

Ωστόσο η συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας αναβλήθηκε για τις 5 μ.μ, οπότε και το ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών μετατέθηκε για τις 8 το βράδυ, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο υπουργός Οικονομικών για να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων

Ωστόσο οι επαφές της Πέμπτης έρχονται στη σκιά των δηλώσεων του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ελλάδα ακόμα δεν έχει ακόμα εκπληρώσει πολλά από τα συμφωνηθέντα, με τον Γερμανό αξιωματούχο να προειδοποιεί πως δεν θα υπάρξει εκταμίευση νέας δόσης δίχως επίτευξη των προσυμφωνηθέντων.

Επιπλέον η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου έρχεται εν μέσω αναταράξεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με πολλά στελέχη να αμφισβητούν τον αρχηγό και τις δημοσκοπήσεις να προεξοφλούν νέα δραματική συρρίκνωση του κόμματος για τις ευρωεκλογές. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg