Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Επίθεση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Επίθεση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Λάβρος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ήταν ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το enikos.gr κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα για τις "απαράδεκτες"-όπως είπε- δηλώσεις του που αφορούν στην συμφωνία με την τρόικα και αναφέρονται στους ταξιτζήδες...


"Το κόμμα του κ. Τσίπρα σε όλες τις απεργίες του 2011 ήταν στο πλευρό μας και όταν ήρθε η ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου του Μάκη Βορίδη, που ικανοποιούσε κάποιες θέσεις μας το καταψήφισε" σημείωσε, χαρακτηρίζοντας υποκριτική τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι με παρέμβαση του ΣΑΤΑ το θέμα υποκλοπής έργου από ιδιωτικά ΙΧ που επιχειρήθηκε στο νομοσχέδιο-σκούπα αποσύρθηκε οπότε οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί δεν έχουν λόγο να αντιδρούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg