Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κάλεσμα συστράτευσης από την Ένωση για την πατρίδα και το λαό

Μιχάλης Γαυγιωτάκης-Βύρων Πολύδωρας-Χρήστος Ζώης
 
Τις προτάσεις της "Ένωσης για την πατρίδα και το λαό" για την σύνταξη ενός σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας και εξόδου  από την κρίση παρουσίασαν στην Κρήτη ο Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης.  

Οι δυο γνωστοί πολιτικοί που ηγούνται της νέας κίνησης κάλεσαν τους Κρητικούς σε συστράτευση προκειμένου η χώρα να αλλάξει σύντομα σελίδα όπως είπαν, ενώ ακολούθησε συνδιάσκεψη με μέλη και στελέχη του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Στόχος του νέου φορέα, όπως υπογράμμισαν σε συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της πόλης οι κ.κ Πολύδωρας και Ζώης, είναι η αφύπνιση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας για τη κατάρτιση ενός νέου σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας.

"'Ήρθα ως προσκυνητής στη Κρήτη... Ήρθαμε εδώ για να λάβουμε μηνύματα από τους Κρητικούς"    τόνισε χαρακτηριστικά ο Βύρων Πολύδωρας που χαρακτήρισε το νησί σύμβολο αγώνα και νίκης!

Από τη πλευρά του ο Χρήστος Ζώης κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και τη δική τους προσπάθεια στη δημιουργία μιας νέας προοπτικής που τόσο χρειάζεται, όπως σημείωσε, η χώρα.

Νωρίτερα έναν μεσημεριανό καφέ (φωτογραφίες  παρακάτω ) λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου απόλαυσαν  στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της "Ένωσης για την πατρίδα και το λαό" Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της "Νέας Μέρας" Χρήστος Ζώης, μαζί με το γνωστό δικηγόρο
Πέτρο Μαντούβαλο.



Η  επίσκεψη τους στην Κρήτη, έγινε στα πλαίσια της πρώτη Παγκρήτιας Συνδιάσκεψης της "Νέας Μέρας", ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν  με τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κρήτης.



Η συνέντευξη Τύπου, πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο "Castello Hotel", στο Ηράκλειο.




 
 
Πηγή: http://www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg