Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μανώλης: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



Ο Γιάννης Μανώλης έχει ξεκινήσει για τα καλά την προσπάθειά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χρησιμοποιώντας παράλληλα και στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα του συνδυασμού του "Πελοποννησιακή Ένωση" (http://pelen.gr/)...

Εκεί, αναφέρεται:


ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Τρελό πάρτι έχει στήσει ο Γ.Μανώλης στην Αργολίδα εκμεταλλευόμενος την πλήρη σύγχυση των παραδοσιακών νεοδημοκρατών στο νομό όσο αφορά τις περιφερειακές εκλογές.

Πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζει πανίσχυρο ψηφοδέλτιο με προοπτική νίκης.

Λογικό αυτό αφού ο Γ.Μανώλης έχει διατελέσει βουλευτής στο νομό την πενταετία 2004-2009 διατηρώντας ισχυρές γνωριμίες στο νομό σε επίπεδο στελεχών αλλά και μεγάλη αποδοχή στο χώρο της λαϊκής δεξιάς.

Εξάλλου το να περιμένει κανείς οι νεοδημοκράτες στο νομό,να πάρουν στις πλάτες τους τον Τ.Χειβιδόπουλο περισσότερο με ανέκδοτο μας μοιάζει παρά με πιθανότητα.

Ειδικά στο Άργος,με τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο επίπεδο των δημοτικών εκλογών τα δεδομένα δεν θα είναι όπως το 2010.

Σημείωση: 

Επιστολή στο parapolitika.gr εστειλε ο Γιάννης Μανώλης, που ισχυρίστηκαν  πως το σήμα του συνδυασμού του, έχει σχέση με εκείνο του κολεγίου Deree.

"Καμία σχέση το σήμα του συνδυασμού μου με το deree.Τα βέλη είναι πέντε, με διαφορετικό χρώμα, ένα για κάθε νομό και είναι εμπνευσμένα από την ασπίδα των Σπαρτιατών"


Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg