Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πόσο ετών πιστεύετε πως είναι αυτός ο κύριος;;

Ο Abilio Diniz

O Βραζιλιάνος εκατομμυριούχος Abilio Diniz,  μπορεί να τρέξει προς τα πίσω, πάνω σε ένα διάδρομο, μέσα στο σκοτάδι,  παίζει μποξ και σκουός, σηκώνει βάρη,   Πού είναι το περίεργο;

Είναι 77 χρονών!!

Λίγο πριν πατήσει τα 80, μπορεί ακόμη και να...γίνει πατέρας. Έχει μία 7χρονη κόρη και έναν 3χρονο γιο με τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία είναι μόλις 41 ετών. Νεότερη και από τα τέσσερα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο.

Ο Diniz έχει καταγράψει όλη του τη σοφία σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Έξυπνα μυστικά για μία πετυχημένη ζωή», το οποίο είναι μπεστ-σέλερ στη Βραζιλία, όπου ο Diniz έχει «χτίσει» μία περιουσία, ύψους 3,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ξεκίνησε ανοίγοντας μία αλυσίδα σούπερ-μάρκετ κι έφθασε να γίνει ο μεγαλύτερος έμπορος λιανικής.



Ο Diniz ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους δισεκατομμυριούχους στο γεγονός ότι -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- έχει τελειοποιήσει μία φόρμουλα χάρη στην οποία θα καταφέρει να ξεγελάσει το... θάνατο.

«Πιστεύω ότι είμαι αθάνατος», λέει ο Diniz σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο Bloomberg από την υπερσύγχρονη έπαυλή του στο Σάο Πάολο. «Ακόμη κι αν υπάρχει μία πτώση όσον αφορά στη φυσική κατάσταση- λιγότερη δύναμη και λιγότερος μυϊκός τόνος- κερδίζω τόσα πολλά από άποψη εμπειρίας. Αποκτώ τη σοφία της ηλικίας χωρίς τα προβλήματα του γήρατος».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg