Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καλός ο καιρός, Πανελλαδικά



Αττική
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι, από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος, από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων. Η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος, από το απόγευμα αραιές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg