Aπό τον Τζον Λε Καρέ

Mια νύχτα στα μπουζούκια για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσσιώνη αναζοπύρωσε τις φήμες για την πολιτικομηντιακή διεύρυνση της οικογένειας Μητσοτάκη και το άνοιγμα στην οικογένεια του ΣΚΑΙ...


Αφορμή για την ανάπαυλα των πολεμιστών του φωτός ήταν η ονομαστική γιορτή της Αλεξίας η οποία συνοδευόμενη- από τον αρχηγό που αναζητά κόμμα- Ανδρέα Παπαδόπουλο πέρασε σαν γνήσια Ελληνίδα την μέρα που οι γυναίκες από ένα χρονικό σημείο και μετά φροντίζουν να ξεχνάνε.

Η Σία Κοσσιώνη δεν μπορούσε να κρύψει το ενδιαφέρον της για την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και ανάμεσα σε ουίσκι, γαρούφαλα και ξηρούς καρπούς κατέστρωσαν από κοινού το σχέδιο της τελικής νίκης.

Από το τραπέζι ήταν αισθητή η απουσία του Σταμάτη Μαλέλη και της Πετρούλας, μια και η τελευταία φλερτάρει με την Ελιά και ο Σταμάτης ως σύμβουλος του Πάστορα Κουβέλη, θα μπορούσε να προσθέσει στην παρέα τον απαιτούμενο ερωτισμό που αναδύουν διαχρονικά οι παράνομοι έρωτες και τα πολιτικά πάθη που κυριάρχησαν στα Περιβόλια του Ουρανού της μεταπολίτευσης.

Στο κάτω-κάτω η βαρύτητα του ΣΚΑΙ στις αναδασώσεις και στον καθαρισμό των παραλιών της Στερεάς Ελλάδας, θα μορούσαν να δώσουν στον Κώστα το σαφές επικοινωνιακό προβάδισμα.

Το γεγονός ότι αυτή η νύχτα έφερε στο ίδιο τραπέζι την γλυκιά Σία που έχει γίνει πλέον το πουλέν του Σταμάτη και τον νεαρό υποψήφιο περιφερειάρχη μόνο ως συνομωσία του σύμπαντος υπέρ του Κώστα θα μπορούσε να εκληφθεί...

Πηγή  http://kourdistoportocali.com