Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΛ: Όταν ένα κόμμα "στηρίζεται" στο facebook & το twitter, τα πολλά «τιτιβίσματα» προκαλούν χασμωδία



Το σήμα του twitter από το οποίο γεννήθηκαν οι ΑΝ.ΕΛ. όπως περήφανα διατείνεται πολλάκις ο πρόεδρος του Πάνος Καμμένος-φανατικός χρήστης και λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- είναι το πουλί....

Καλός συμβολισμός για αρχή. Γιατί το πουλί είναι πράγματι το πιο ανεξάρτητο πράγμα της φύσης...

'Έτσι αρχικά πολλοί «πικραμένοι» της κεντροδεξιάς παράταξης βρήκαν καταφύγιο στη «ζεστή» φωλιά του Καμμένου...Έχουν όμως και ελαττώματα τα πουλιά....

Η πολλή ανεξαρτησία τους δίνει το πλεονέκτημα να πετάνε από κλαδάκι σε κλαδάκι- ή από κόμμα σε κόμμα-και επίσης κάνουν και.. κουτσουλιές...

Με την ίδια ευκολία δηλαδή, πολλές φορές βρομίζουν το σημείο στο οποίο λίγο πριν κάθονταν. Και το κυριότερο...Πουλιά δεν είναι μόνο τα συμπαθητικά σπουργιτάκια... Είναι και τα... κοκόρια, που στους ΑΝ.ΕΛ. λαλούν πολλά. Είναι και γύπες που περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθούν.

Ο υπόγειος πόλεμος στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι τωρινός. Βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες. Οι λόγοι πολλοί:

1)  Πρόκειται για ένα κόμμα που στήθηκε σχεδόν «εν μία νυκτί» βασισμένο και αυτό στη δεξαμενή των αγανακτισμένων ψηφοφόρων των δύο μεγάλων κομμάτων. Στηρίχθηκε δηλαδή στην ψήφο διαμαρτυρίας τωνπολιτών. Κόμματα διαμαρτυρίας όμως υπάρχουν ουκ ολίγα.

2) Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να φημίζεται για τους «πύρινους» λόγους του στη Βουλή και το επικοινωνιακό χάρισμα του ρητορικού του λόγου στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, αλλά στο εσωτερικό του κόμματος λένε όσοι γνωρίζουν είναι άτολμος και αναποφάσιστος σε θέματα κομματικής πειθαρχίας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα με τις τόσες συνιστώσες και τις υποβόσκουσες διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες λίγα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια σε σχέση με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν το εσωτερικό του κόμματος.

Στους ΑΝ.ΕΛ αντίθετα διαλαλούν τις διαφωνίες τους αριστερά και δεξιά...ανάλογα με το που λοξοκοιτάει κανείς.

3)  Η φτώχεια φέρνει γκρίνια...
Και στην προκειμένη περίπτωση η φτώχεια είναι τα χαμηλά δημοσκοπικά ευρήματα για το κόμμα Καμμένου που δείχνει να «βουλιάζει» χωρίς να υπάρχει και σωσίβιο....

Με πληροφορίες από το  http://www.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg