Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Νικήτας Κακλαμάνης: "Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι"

 Ν. Κακλαμάνης: Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι
 
Την έντονη αντίδρασή του για την τροπολογία, που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με τις αλλαγές στην προεκλογική περίοδο, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής Αʼ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης, σε χθεσινή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής. 
 
Ο Ν. Κακλαμάνης τόνισε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία έχει στόχο να διασωθούν οι συνυποψήφιοί του για το Δήμο Αθηναίων κ.κ. Σπηλιωτόπουλος και Καμίνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην περίπτωση της Αθήνας ο επίσημος είναι ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο κρυφοεπίσημος είναι ο κ. Καμίνης. Το δεύτερο άρχισε τώρα να το αντιλαμβάνεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος, γιʼ αυτό κι έχασε την ψυχραιμία του και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται».

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, «ο λόγος που έρχεται η συγκεκριμένη τροπολογία στη Βουλή είναι, μέσω του στραγγαλισμού των καναλιών, συγκεκριμένοι υποψήφιοι να βγαίνουν κάθε μέρα και κάποιοι άλλοι να μην βγουν ποτέ, όπως έχει συμβεί έως τώρα».

«Ελπίζω να γίνει ονομαστική ψηφοφορία, για να δω τους συναδέλφους μου αν θα το δεχθούν αυτό το πράγμα. Είναι εντοπισμένο καθαρά για τις δημοτικές εκλογές και "φωτογραφίζει" συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι. Δεν γλιτώνεις με τέτοιες "ντροπολογίες"», κατέληξε ο Ν. Κακλαμάνης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg