Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βύρων Πολύδωρας - Στο επίκεντρο τα προβλήματα των Ρομά

Ο Πολύδωρας υπόσχεται ότι θα είναι μόνιμος συνήγορος των Ελλήνων Ρομά

Τη στήριξη και συμπάθειά του προς τους Έλληνες Ρομά εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας, επισημαίνοντας ότι θα είναι μόνιμος συνήγορος και παραστάτης των Ελλήνων Ρομά σε όλα τα φόρα, αρχίζοντας από το Ευρωκοινοβούλιο.


Ο Βύρων Γ. Πολύδωρας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Μάκη Χριστοδουλόπουλο συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με αντιπροσωπεία (Διοικητικό Συμβούλιο) Ελλήνων Ρομά της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας «ΟΜΗΡΟΣ»  και συνεργάσθηκαν γύρω από θέματα-προβλήματα ζωτικής και κρίσιμης σημασίας που απασχολούν τους Ρομά.

Η στάση και θέση του κ. Πολύδωρα για λογαριασμό του Κόμματος «οφείλεται στην αναγνώριση των όσων χρωστά η Ελληνική Πολιτεία προς τους Ρομά, την πλέον ευπαθή κοινωνική “ομάδα” πληθυσμού (πάνω από ένα εκατομμύριο), και στην εκτίμηση και βεβαιότητα ότι αυτή η “φυλή” είναι ελπίδα για την Ελλάδα, εξαιτίας της δημογραφικής της ευρωστίας, του δυναμισμού της και της δημιουργικότητάς της. Είναι εστία ελπίδας και όχι καταυλισμός απελπισίας».

Ο Βύρων Πολύδωρας, στις 6 Φεβρουαρίου 2014, μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές Γιάννη Κουράκο και Νίκο Σταυρογιάννη, τον πρώην βουλευτή, τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑΣ Χρήστο Ζώη και τον πρώην βουλευτή και γραμματέα της Νέας ΜΕΡΑΣ Μιχάλη Γιαννάκη, προχώρησε στην ανακοίνωση της σύστασης πολιτικού κόμματος το οποίο ανήκει στην Κεντροδεξιά, με την ονομασία «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», στο οποίο εν συνεχεία εντάχθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Στον συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό έχουν ενταχθεί και οι παρακάτω σχηματισμοί:

Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση

Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος

Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος

Δημοκρατική Ένωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Δυνατή Ελλάδα

Ελεύθεροι Έλληνες

Ελληνικό Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg