Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα περιοδεύει ο Χρήστος Ζώης



Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στους θεσσαλικούς νομούς εγκαινιάζει ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης, πραγματοποιώντας επισκέψεις στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.


Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Χρήστου Ζώη σήμερα, τα Τρίκαλα, όπου πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ενώ συνέχεια, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Κ. Παπαλό.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης θα αξιοποιήσει την ευκαιρία της επίσκεψής του στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις για τη δυναμική της Θεσσαλίας ως μία από τις πλέον παραγωγικές περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκές Ένωσης στον πρωτογενή τομέα με φορείς, προσωπικότητες και απλούς πολίτες από τους Θεσσαλικούς νομούς.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg