Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πέτρος Μαντούβαλος: «Κατέρχομαι στις εκλογές, με τη λεβεντιά του Μανιάτη και του Πειραιώτη»




Μ αυτήν την φράση, σε μια κατάμεστη «Ζέα» στο Πασαλιμάνι, νωρίτερα το Σάββατο 3 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος, υποδέχτηκε τα στελέχη του Συνδυασμού του «ΑΝΑΤΡΟΠΉ στην ΑΤΤΙΚΗ», σε μια συνάντηση, «απλώς για καφέ, ευχάριστη συζήτηση και για να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας», όπως είπε χαρακτηριστικά στους συμμετέχοντες…



Παρών και ο Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, έκπληκτος κατά δήλωσή του, που αντίκριζε ανάμεσα στους παρισταμένους, άτομα από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, τα οποία αποφάσισαν να συνοδέψουν τον Πέτρο Μαντούβαλο στη μάχη για την Περιφέρεια!


«Είμαστε μαζί σας, εγώ, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Χρήστος Ζώης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αλλά και τόσοι άλλοι, για να δηλώσουμε την πρόθεσή μας και να σας συνοδέψουμε σ έναν  ισόβιο αγώνα, εκεί που οι άλλοι μας προσφέρουν ισόβια κατάθλιψη», είπε ο κ. Νικολόπουλος.

Από πλευράς του ο κ. Μαντούβαλος, στον σύντομο χαιρετισμό του, μιλώντας με τον απλό, κατανοητό και άμεσο τρόπο που τον διακρίνει, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αποφάσισα να πάρω μέρος στις Περιφερειακές Εκλογές, με τη λεβεντιά του Μανιάτη και του Πειραιώτη!  Όσο κι αν επεδίωξαν κατά το παρελθόν την εξόντωσή μου, – και όχι μόνον πολιτική, αλλά και φυσική – , στέκομαι μπροστά σας και απέναντί τους δυνατός, με αποφασιστικότητα για έναν αγώνα που θα διέπεται από ηθική, αξίες, ποιότητα, και πάνω απ όλα, με επίκεντρο τον άνθρωπο
(Οι κ.κ. Τζουγανάκη, Κουτσιλέου, Παπασπύρου)

Με ρωτούν: «Πιστεύεις πως θα εκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, αντί να θέσουν το σωστό ερώτημα – Ποιος είναι ο στόχος σου;»


Και απαντώ:  «Η Κοινωνική Δικαιοσύνη»!...


«Δεν μπορεί για παράδειγμα ο κ. Σγουρός να ισχυρίζεται πως είχε κερδοφορία επί των ημερών του και να μην διοχετεύει αυτά τα κέρδη απ ευθείας στους αξιοπρεπείς συμπολίτες μας που τους έχει φτωχοποιήσει η οικονομική κρίση!

Ο ρόλος της Περιφέρειας, δεν είναι μόνον οι επαφές με την κεντρική διοίκηση του Κράτους… Είναι η εμπλοκή του σε έργα και υποδομές, που θα ωφελήσουν άμεσα τον κάτοικο… Ας μην παραβλέψουμε, ότι καταφθάνει νέο ΕΣΠΑ, που θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί και να κατευθυνθεί σε αυτόν»

(Με τον κ. Κωστάκο)
«Θα είναι ένας αγώνας δύσκολος», συνέχισε, «και όλοι το γνωρίζαμε… 

Αλλά θα τον απολαύσουμε, γιατί θα δώσει στον καθένα μας την ευκαιρία να προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν! 
(Ο κ. Βρόντος)

Κι έτσι, θα είναι ένας αγώνας τίμιος και γεμάτος προσφορά… 
Οι καρέκλες είναι για άλλους… 
Εμείς δεν τις έχουμε ανάγκη, γιατί όρθιοι, έχουμε επιλέξει την δύσκολη διαδρομή: Αυτήν που οδηγεί σε χειροπιαστά αποτελέσματα!»


Αφού παρουσίασε τους Αντιπεριφερειάρχες του, κλείνοντας ο κ. Μαντούβαλος απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς όλους, για να παραστούν στην επίσημη παρουσίαση της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στην ΑΤΤΙΚΗ» την Δευτέρα 12 Μαΐου στις 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Περάματος, τοποθεσία που επέλεξε για να ξεκινήσει  την πορεία προς τις Εκλογές, με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία, μιας και η – πολύ κακώς – υποβαθμισμένη περιοχή, σηματοδοτεί και το που και πως θα ρίξει το βάρος του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Αποκλειστικό Φωτο -Ρεπορτάζ
Γιώργος Σαββίδης - Hellas2News

(Οι κύριοι Κανιάρης και Νικολόπουλος)
(Με τον κ. Σιλιγάρδο)

(Με τον κ. Μέμεζα)

(Με τον κ. Πλουμή)


(Με τον κ. Δεσύπρη)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg