Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΛΑΟΣ: Δέχτηκε δεύτερη επίθεση σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα


ΛΑΟΣ: Δεύτερη επίθεση σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα

"Επίθεση με βόμβα μολότωφ, δέχθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα, τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στα Πατήσια. Από την επίθεση, σημειώθηκαν μόνο ελαφρές υλικές ζημιές, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής", αναφέρει το κόμμα του ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του.


"Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, που τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στην περιοχή, γίνονται στόχος των «γνωστών- άγνωστων», ενώ προ ημερών, διπλή επίθεση και πάλι από τους «γνωστούς- αγνώστους» είχε δεχθεί μόνο το προεκλογικό περίπτερο του ΛΑ.Ο.Σ στο Χαλάνδρι, το οποίο και κατεστράφη ολοσχερώς.

Για την χθεσινή επίθεση στα Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στα Πατήσια, διενεργεί έρευνα η Ασφάλεια Αττικής, ενώ το γεγονός ότι το μόνο κόμμα που έχει γίνει τόσο εμφανώς στόχος στους «γνωστούς- αγνώστους» είναι ο ΛΑ.Ο.Σ, δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό στις αρμόδιες Αρχές", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg