Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Υπέρβαρη γυναίκα πέφτει πάνω σε κροκόδειλο και τον... τραυματίζει!


Απίστευτο: Υπέρβαρη γυναίκα πέφτει πάνω σε κροκόδειλο και τον τραυματίζει!
Ο Fedya είναι ένας κροκόδειλος μήκους δύο μέτρων που «εργάζεται» για το ρωσικό τσίρκο «Soviet Circus» στη πόλη Μουρμάνσκ και πριν μερικές ημέρες το τσίρκο χρειάστηκε να μετακινηθεί με το ιδιωτικό του λεωφορείο σε μια άλλη πόλη της Ρωσίας, όπου θα έδινε παράσταση.


Σε κάποια στιγμή που το λεωφορείο βρέθηκε σε μια απότομη στροφή ο οδηγός φρέναρε και η λογίστρια του τσίρκου, μια γυναίκα που ζυγίζει 120 κιλά, έπεσε με δύναμη πάνω στον δύστυχο Fedya και τον τραυμάτισε. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος κροκόδειλος βρισκόταν μέσα σε μια κουβέρτα πολύ κοντά στην γυναίκα, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι του τσίρκου δεν πρόσεξαν ότι ο κροκόδειλος είχε τραυματιστεί, αλλά όταν τα ζώο άρχισε να κάνει εμετό, αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν σε κτηνιατρείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία επί τρεις ώρες, αφού οι γιατροί θεώρησαν ότι ο κροκόδειλος είχε υποστεί εσωτερικά τραύματα.

Το θέμα έγινε ευρέως γνωστό στη Ρωσία και οι αστυνομία έκανε συστάσεις στη γυναίκα επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας μέσα στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τσίρκου ο Fedya είναι καλά στην υγεία του τώρα και πανέτοιμος για τη νέα του παράσταση!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg