Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον Γιώργο Σαμαρά


http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20101117/low/pegasus_LARGE_t_1041_69496502.JPG
Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γιώργο Σαμαρά φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Record». Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με τη Σέλτικ τελειώνει το καλοκαίρι και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν θα ανανεώσει καθώς, μετά από έξι χρόνια, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.


Όταν ο Μίτσελ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως θέλει έναν παίκτη από την Εθνική Ελλάδος, τα σενάρια ήταν πολλά, όμως φαίνεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού κατέληξε στον 29χρονο επιθετικό καθώς θεωρεί πως έχει όλο το «πακέτο».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Σαμαρά και στην αρχή της χρονιάς, όμως ο παίκτης δεν φαινόταν θετικός σε ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πιο «ζεστός» σε αυτό το ενδεχόμενο αφού σκέφτεται μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας να παντρευτεί την αγαπημένη του και τραγουδίστρια της ποπ, Ελένη Φουρέιρα.

Τέλος το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας πως αν και πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, μόνο ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει μαζί του και ένα κίνητρο για να το πείσει θα είναι και η συμμετοχή στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg