Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Συκούριο


ΤΩΡΑ- Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Συκούριο
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό τριών ληστών τράπεζας στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Συκουρίου Λάρισας...Σύμφωνα με πληροφορίες...

... του enikos.gr τρία άτομα τα όποια είχαν παραμορφώσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με πιστόλια αφαίρεσαν περισσότερες από 100.000 ευρώ.


Οι δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση.

Τόσο η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι δράστες όσο και ο τρόπος με τον οποίο έχουν διαφύγει ενισχύει τις υποψίες των αρχών ότι πίσω από την ληστεία κρύβονται άτομα που ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το δεύτερο αυτοκίνητο των ληστών αλλά στο μικροσκόπιο έχει μπει  ήδη το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η περιοχή του Συκουρίου και συγκεκριμένα το στρατόπεδο της περιοχής τον Δεκέμβριο του 1989 είχε γίνει στόχος της 17 Νοέμβρη από όπου αφαιρέθηκε οπλισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg