Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Παραιτείται από βουλευτής ο νέος δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης



Την επιστολή παραίτησης του κ. Νίκου Σταυρογιάννη από το βουλευτικό αξίωμα αναμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής ορκίζεται αύριο Δήμαρχος Λαμίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε εκλεγεί το 2012 βουλευτής Φθιώτιδας με την ΝΔ. Όμως τον Οκτώβριο του ίδιου έτους τον διέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος μετά από δηλώσεις περι μη ψήφισης μέτρων.

Τη θέση του κ. Σταυρογιάννη θα πάρει ο κ. Δημήτρης Μπριάνης οπότε και η δύναμη της ΝΔ θα ανέλθει σε 126 βουλευτές και συνολικά της συγκυβέρνησης σε 155.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε δηλώσει αρχικά ότι ερευνούσε νομικά την δυνατότητα παραμονής του και στην θέση του βουλευτή παράλληλα με εκείνη του δημάρχου «εφόσον δεν διακυβεύεται η εκλογή του στη θέση του δημάρχου». «Δεν θα έθετα σε κίνδυνο την εντολή των δημοτών» ξεκαθαρίζει τώρα ο κ. Σταυρογιάννης.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μπριάνης

Ο Δημήτρης Μπριάνης, ήταν ο πρώτος επιλαχόντας στο Νομό από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012... Είναι συγγενής του Θανάση Γιαννόπουλου, που αποχώρησε από τη "ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά", όπως είπε...

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπριάνης που θα ορκιστεί βουλευτής είναι 48 ετών και έχει υπηρετήσει για χρόνια στη θέση του προέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Λαμίας.










Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg