Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο - Ο Μαραντόνα χτυπά την πρώην σύντροφό του


Σάλος με βίντεο στο οποίο ο Μαραντόνα χτυπά την πρώην σύντροφό του
Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που προβλήθηκε από τη δημοφιλή εκπομπή υψηλής τηλεθέασης της Αργεντινής «Nosotros al Mediodia» και δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, σε κατάσταση μέθης, να χτυπά την πρώην αρραβωνιαστικιά του.


«Συνέχισε, συνέχισε να κοιτάζεις στο κινητό σου» φαίνεται να λέει ο πρώην σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εκείνη του λέει οργισμένη: «Σταμάτα! Γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω το κινητό μου;». Εκείνος τότε σηκώνει το χέρι του κι αρχίζει να την χτυπά... «Σταμάτα! Σταμάτα! Σταμάτα να με χτυπάς Ντιέγκο, του λέει η 24χρονη.

Μετά την προβολή του βίντεο στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal 13TV», ο Ντιεγκίτο θέλησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, αναφέροντας:

 «Ναι, πέταξα τη τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκες. Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί. Παραδέχομαι ότι πέταξα το τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο δεν συνέβη».

Το συμβάν αυτό έχει προκαλέσει κατακραυγή στα ΜΜΕ της Αργεντινής κατά του Μαραντόνα, ενώ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πήραν «φωτιά», με αρνητικά και υβριστικά σχόλια κατά του 53χρονου πρώην σούπερ σταρ.









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg