Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο: The McLaren P1 GTR Programme

http://www.zerotohundred.com/wp-content/uploads/2014/10/McLaren-P1-GTR-7.jpg

Η McLaren έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου P1 GTR...
Στο συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε ένα νέο τιμόνι το οποίο θυμίζει πολύ αυτό της McLaren MP4-23 η οποία κέρδισε το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2008...


 Έτσι, το τιμόνι έχει μια πληθώρα από κουμπιά και διακόπτες που επιτρέπουν στον οδηγό να έχει πρόσβαση σε πολλά βασικά συστήματα χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνει χέρια του από το τιμόνι.



Η καμπίνα έχει επίσης ελαφριά καθίσματα DTM φτιαγμένα από ανθρακονήματα και ακόμα διαθέτει ζώνη έξι σημείων. Ακόμη το κάθε κάθισμα θα είναι ειδικά ρυθμισμένο για τον εκάστοτε ιδιοκτήτη προκειμένου να μειωθεί ακόμα το συνολικό βάρος του αμαξώματος.

Εκτός από τις εσωτερικές λεπτομέρειες, η McLaren προσφέρει ένα καταπληκτικό πρόγραμμα οδήγησης του P1 GTR. Μάλιστα, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα υπάρχει μία ειδική διαδρομή προετοιμασίας στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους έτσι ώστε να αποδώσουν το μέγιστο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε μερικές από τις πιο εμβληματικές πίστες της Formula 1 σε όλο τον κόσμο και ήδη 6 έχουν προγραμματιστεί για τον πρώτο χρόνο του προγράμματος.

Η McLaren επίσης ανακοίνωσε πως θα υπάρχει μια αφοσιωμένη αγωνιστική ομάδα η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένου ενός προσωπικού προπονητή του οδηγού και ενός αρχι-μηχανικού ο οποίος θα εργάζεται μέσω τηλεμετρίας και ανάλυσης βίντεο.

Σε δήλωσή του ο διευθυντής προγράμματος της McLaren P1 GTR δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το πρόγραμμα μας έχει ως κύριο στόχο οι οδηγοί να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως την McLaren P1 GTR. Πριν βγει στο δρόμο, κάθε οδηγός θα έχει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του MTC συμπεριλαμβανομένου ενός εξομοιωτή αγώνων. Έτσι οι οδηγοί θα κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και την πραγματική του απόδοση καθώς και την ιδιαίτερη διαδικασία πέδησης του οχήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg