Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ενδιαφέρουσες πολιτικές εκπομπές σήμερα το βράδυ

Απόψε στον Αιμίλιο Λιάτσο ο Πάνος Καμμένος

Μέσα στον ορυμαγδό των πολιτικών εξελίξεων, σημαντικές παρουσίες θα έχουμε σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στα κανάλια...

KONTRA

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Kontra 24» στο Kontra Channel στις 12 το βράδυ.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο 2103489146.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή πατήστε ΕΔΩ.

MEGA

Oi ανεξάρτητοι βουλευτές ανοίγουν τα χαρτιά τους, στην Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 23:55 στο MEGA.

Την παραμονή της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας οι βουλευτές μεταφέρουν το κλίμα έτσι όπως διαμορφώνεται: Σταύρος Δήμας ή Παρών. Μια μεγάλη συζήτηση για τα σενάρια της επόμενης μέρας.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές: Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μίκα Ιατρίδη, Βασίλης Καπερνάρος, Σπύρος Λυκούδης, Παναγιώτης Μελάς, Πάρις Μουτσινάς, Βασίλης Οικονόμου, Θόδωρος Παραστατίδης, Γρηγόρης Ψαριανός.

Την ενδεκάδα συμπληρώνουν η βουλευτής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Νίκη Φούντα και ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ.

STAR

Απόψε στις 23:20 το βράδυ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου "στον ενικό" & στο Star !

Οι κρίσιμες ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και οι συζητήσεις για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Ο γρίφος για το τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, το παρασκήνιο και όλες οι εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg