Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μιχάλης Απέσσος πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους



Στη θέση του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) τοποθετήθηκε ο πρώτος στην επετηρίδα αντιπρόεδρος Μιχάλης Απέσσος.

Η θέση ήταν κενή από τα τέλη Ιουνίου 2014 όταν και αποχώρησε από αυτή ο τέως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ιωάννης Σακελλαρίου, μετά τη συμπλήρωση 40 ετών υπηρεσίας στο ΝΣΚ.

Ειδικότερα, με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προάχθηκε στη θέση του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Μιχαήλ Απέσσος.

Ακολούθως σε θέσεις Αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προάχθηκαν οι Νομικοί Σύμβουλοι του Κράτους Ανδρέας Χαρλαύτης, Μεταξία Ανδροβιτσανέα, Βασιλική Δούσκα και ο Ιωάννης Κωνσταντίνος Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg