Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Παραίτηση Κουκουλόπουλου ζητεί από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραίτηση Κουκουλόπουλου ζητεί από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Π. Κουκουλόπουλου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα υποστήριξε περί ύπαρξης φωτογραφιών από συνάντηση του κ. Αλ. Τσίπρα με τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάνα Λάτση...


... σε πριβε κλαμπ του Κολωνακίου, κάτι που η Κουμουνδούρου έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -και εισηγητής του κόμματος στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών- κ. Στ. Κοντονής κάλεσε τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά να ζητήσει την παραίτησή του καταλογίζοντας στο στέλεχος του ΠαΣοΚ «ακραία ψέματα και χυδαίες συκοφαντίες κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

Ο κ. Κουκουλόπουλος είχε πει κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού στην Βουλή ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω συνάντηση καλώντας τον κ. Τσίπρα να την διαψεύσει «και μετά θα τις δείξουμε».

Όπως είπε ο κ. Κοντονής επ’ αυτού «ο κ. Κουκουλόπουλος είχε το θράσος να επικαλεστεί συνάντηση που είχε δήθεν ο πρόεδρος με οικονομικούς παράγοντες και μάλιστα είπε ότι θα φέρει φωτογραφίες».

Και συνέχισε: «Είναι ακόμα υπουργός ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ένας ταπεινός συκοφάντης και γελοιοποιείται στο πανελλήνιο». Και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να ζητήσει την παραίτησή του». 

«Ζητάμε υπεύθυνη τοποθέτηση από την κυβέρνηση. Δεν είναι πρόβλημα του κ. Κουκουλόπουλου, αλλά είναι της κυβέρνησης και πρέπει να απαντήσει για αυτή την άθλια συκοφαντική και προσβλητική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Κοντονής, σημειώνοντας πως «όταν προσβάλλεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ». 


Συντάκτης  Λάμπρος Σταυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg