Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οκτώ νεκροί, στο Εντμοντον του Καναδά - ΒΙΝΤΕΟ

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/79994000/jpg/_79994424_79994422.jpg

Οκτώ άτομα βρέθηκαν νεκροί στην πόλη Έντμοντον του Καναδά. Πρόκειται για το πλέον ειδεχθές έγκλημα στην ιστορία της πόλης από το 1956. Τα θύματα είναι τέσσερις γυναίκες, δύο μικρά παιδιά...


... (ένα κορίτσι και ένα αγόρι), δύο άντρες...

Ένας ακόμη άνδρας που πιθανώς είναι ο δράστης προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων, ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία έκανε λόγο για «ακατανόητη μαζική δολοφονία» που σχετίζεται με υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Έντμοντον, στη δυτική επαρχία της Αλμπέρτα.

Επτά από τα πτώματα βρέθηκαν στο ίδιο σπίτι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Ροντ Νεχτ. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα μίας γυναίκας σε σπίτι του νότιου Έντμοντον. Στη συνέχεια, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε, αναζήτησε σε τοποθεσία του βόρειου Έντομοντον, έναν άνδρα που έδειχνε να πάσχει από κατάθλιψη, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε η αστυνομία στην ίδια διεύθυνση, έχοντας λάβει νέες πληροφορίες, ανακάλυψε τα πτώματα ακόμη επτά ανθρώπων: τριών γυναικών, δύο ανδρών και δύο παιδιών.

Αργότερα, σε εστιατόριο 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα που ταίριαζε με την περιγραφή του ανθρώπου που εμφάνιζε τάσεις αυτοκτονίας.

«Τα γεγονότα αυτά δεν συνδέονται με εγκληματική συμμορία αλλά με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας» είπε στους δημοσιογράφους ο Ροντ Νεχτ.

Κατά τον ίδιο, όλα τα θύματα έφεραν τραύματα από όπλο 9mm. Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα μόνο ενός εκ των θυμάτων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση τους με τον δράστη.

Οι αρχές δεν αναζητούν άλλους υπόπτους και, σύμφωνα με τον Νεχτ, ο δράστης είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Πρόκειται για το χειρότερο έγκλημα στην ιστορία της πόλης από το 1956, όταν είχαν δολοφονηθεί έξι άνθρωποι.

Διαβάστε το αρχικό άρθρο ΕΔΩ

Δείτε το Βίντεο:








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg