Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Οδηγοί, ξανά (!!!) αποκλείστηκαν στην Αθηνών - Λαμίας

Αγανάκτηση από εκατοντάδες οδηγούς που αποκλείστηκαν ξανά στην Αθηνών - Λαμίας

Περισσότερο από τρεις ώρες βρίσκονται αποκλεισμένα στο Κάστρο της Βοιωτίας εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα αλλά και ΙΧ, καθώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας...


... από το 110ο χλμ στην περιοχή του Κάστρου έως και το 130ό χλμ στα διόδια της Τραγάνας, δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Αγανάκτηση επικρατεί μεταξύ των οδηγών που περιμένουν χωρίς πληροφόρηση μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Η Τροχαία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στο ρεύμα προς τη Λαμία, μπροστά στον κίνδυνο να διπλώσουν και να κλείσουν το οδόστρωμα, ενώ τα μηχανήματα δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό, στην οποία περνούν μόνο ΙΧ αυτοκίνητα εφόσον έχουν αλυσίδες.

Κατά διαστήματα απαγορεύεται πλήρως η κυκλοφορία για να μπορούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα ρίξουν αλάτι προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg