Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Focus RS 2016

http://cdn1.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/9/36/ford-focus-rs_1_0.jpg

Η Ford ανακοίνωσε ότι επίκειται το λανσάρισμα της κορυφαίας έκδοσης του μικρομεσαίου της μοντέλου. Μάλιστα για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, τακτική που ακολουθεί πλέον η αμερικάνικη μάρκα για σχεδόν όλα τα μοντέλα της.

Το νέο Focus RS αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Ford για την κυκλοφορία τουλάχιστον 12 αυτοκινήτων επιδόσεων έως το 2020. Δεν έγινε γνωστή η ακριβή ημερομηνία για το λανσάρισμα της νέας γενιάς Focus RS, όμως το πιθανότερο είναι να συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/9/70//ae-ford-focus-rs-rear.jpg?itok=cJtYFtSW

H Ford αναμένεται να επιμείνει στην κίνηση μπροστά, κυρίως για λόγους περιορισμού του κόστους. Θα εφοδιάζεται με το σύστημα RevoKnuckle στην εμπρός ανάρτηση, αλλά και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

 http://www.focusst.org/forum/attachments/focus-st-photo-videos/47823d1399765360-what-i-think-2016-focus-rs-should-look-like-front_sonic_blue_large.jpg

Αφήσαμε το σημαντικότερο για το τέλος, για την «καρδιά» δηλαδή του νέου RS. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει επιλεγεί ο νέος 2.3 EcoBoost, ο οποίος εξοπλίζει και την Mustang με 314 PS.

http://www.autocarkr.com/wp-content/uploads/2014/10/The-new-Ford-Focus-RS-is-coming-in-2016.jpg

Κάτω από το καπό του «καυτού» 5θυρου Focus θα αποδίδει πιθανόν κοντά στα 330 PS. Η Ford θα περιμένει να δει τι χρόνο θα γράψει το νέου Civic Type R στο Νίρμπουργκρινγκ και στη συνέχεια θα κάνει τη δική της εμφάνιση στην «Πράσινη Κόλαση».

2016 ford focus rs engine photos

Παράλληλα έγινε γνωστή η ίδρυση της Ford Performance, υπό τη στέγη της οποίας θα ενωθούν οι πόροι και το ανθρώπινο δυναμικό των Team RS, Ford SVT και Ford Racing. Θα αναλάβει την παροχή αγωνιστικών αυτοκινήτων και τεχνογνωσίας στους πελάτες της εταιρείας, αλλά και την εξέλιξη των sport μοντέλων της μάρκας.

http://cdn1.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/9/69//ae-ford-focus-rs-rear-light.jpg?itok=511ZpZpE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg