Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«The Music School» - Μια υγιής τηλεοπτική εκπομπή

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/62ba3c98a1899611705ab838601e46cd_L.jpg

Για το Music School και το αν θα γίνει και νέος κύκλος επεισοδίων του παιδικού μουσικού σόου μίλησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Demy, καλεσμένες στο Joy.

  «Αυτό που με συγκινεί κάθε φορά που βλέπω τα επεισόδια είναι ότι αυτή η τρυφερότητα και το αγνό και καθαρό πράγμα βγαίνει προς τα έξω και ο κόσμος το αισθάνεται αυτό. Το κάναμε με μεγάλη αγάπη», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας για το «The Music School», με την Demy να προσθέτει: «Ήταν το άγχος μας να βγει αυτό στον κόσμο και να μην το παρεξηγήσει».

Όσο για την ενδεχόμενη συνέχιση του show σε ένα δεύτερο κύκλο, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Demy εξέφρασαν τη θετική τους διάσταση μέσω του χιούμορ λέγοντας πως «δεν έχουμε και κάτι να κάνουμε το καλοκαίρι, γιατί όχι;».

Τέλος, η Demy θυμήθηκε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της: «Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα οικογενειακά χριστούγεννα στη Βουδαπέστη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς εκεί το γιορτάζουν σαν απόκριες με ρόπαλα στους δρόμους και τέτοια. Ήταν μαγικά».

Η Νικήτρια

Τα εφτά παιδιά του τελικού  έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλα ένα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη υποτροφία 2 ετών στο Ωδείο Αθηνών.

Η Κατερίνα από την ομάδα της Ευρυδίκης  μάγεψε με το τραγούδι της και κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής

music



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg