Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Λεηλατήθηκε σταθμός της ΕΡΑ στη Ρόδο



Έρμαιο στις διαθέσεις των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων απέμεινε ο σταθμός της πρώην ΕΡΑ στη Ρόδο, μετά την διακοπή της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις του εδώ και 20 ημέρες...


 Οι επιτήδειοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την ύπαρξη του εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Έτσι, όταν τα συστήματα ασφαλείας και ο περιμετρικός φωτισμός ασφαλείας έπαψαν να λειτουργούν, παραβίασαν τις πόρτες του οικίσκου και δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Σύμφωνα με καταγγελίες των απολυμένων εργαζομένων, οι δράστες ξήλωσαν την χάλκινη εσωτερική θωράκιση, τα χάλκινα πηνία, τα καλώδια του πομπού μεσαίων κυμάτων και έσπασαν ό,τι δεν χρειάζονταν, προκαλώντας ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά και καθιστώντας αδύνατη την εκπομπή σήματος.

Επίσης... «Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν και στην περιοχή του κάστρου της Αντιμάχειας Κω, όπου ξήλωσαν το υπόγειο καλώδιο σύνδεσης διαδικτύου αφήνοντας χωρίς Ίντερνετ μια πολύ μεγάλη περιοχή. Ο Δήμος, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκε το κλεμμένο καλώδιο, κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg