Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απαντήσεις με "νόημα" από Αβραμόπουλο στη συνάντηση με Σαμαρά

 Το φορτισμένο παρασκήνιο της συνάντησης Σαμαρά-Αβραμόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες η χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έγινε στο καλύτερο δυνατό κλίμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός φέρεται να..


... επισήμανε στον κ. Αβραμόπουλο ότι η στάση του δεν βοηθά την προεκλογική του προσπάθεια και ότι προκαλεί ερωτηματικά στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε πει σε συνομιλητές του ότι η θέση του ως Επιρόπου δεν επιτρέπει να αναμειχθεί στην πολιτική αντιπαράθεση κάτι που επανέλαβε και χθες στις δηλώσεις του:

«Θυμίζω ότι βρίσκομαι εδώ, σήμερα, με την ιδιότητα μεν του Επιτρόπου που δεν μου επιτρέπει να εμπλακώ στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, αλλά έχοντας πάντοτε την ιδιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. 
Και έτσι ευχήθηκα στον Πρωθυπουργό καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, πάντοτε σημειώνοντας, κάτι που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό και πιστεύω για όλους τους Έλληνες να κρατηθεί σταθερή η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας”.




(Οι πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg