Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σαμαρο-καταστροφολογίας συνέχεια - Τώρα βάζει στο "παιχνίδι" και τα...Σοβιέτ!!



(Να δούμε μέχρι τη Κυριακή, τι άλλο θ ακούσουμε!  Ίσως και για τον...πρώτο παγκόσμιο πόλεμο!!)
«Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός» είπε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε δημάρχους της Ανατολικής Αττικής στο δημαρχείο Μαρκόπουλου όπου πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα το πρωί, βγάζοντας απ τη "φαρέτρα" του, τα τελευταία...πολιτικά όπλα του...

Ο κ. Σαμαράς καταφερόμενος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων: «Δύο παραδείγματα να πω: τα 14 αεροδρόμια θα τα αφήσουν να μαραζώσουν, η COSCO δεν τους αρέσει. Από την άλλη ο κ. Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο του πρωθυπουργού, τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν γίνονταν».

Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμη κοπάσει ο θόρυβος από τις προχθεσινές αναφορές του κ. Μάκη Βορίδη σε ομιλία του ότι «η δική μας γενιά δεν θα παραδώσει την χώρα στην Αριστερά. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα τα υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg