Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΟΣΦΠ - Μαύρη τρύπα στην άμυνα


Μαύρη τρύπα στην άμυνα και αποκλεισμός για τον ΟΣΦΠ
Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Ολυμπιακός από τη Ντνίπρο. Η ήττα με 2-0 στο Κίεβο, πριν από μία εβδομάδα, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους» στη ρεβάνς των «32» του Europa League στο Καραϊσκάκη, όπου το τελικό 2-2 έστειλε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τους Ουκρανούς.

Ο Μήτρογλου στο 14' άνοιξε το σκορ, αλλά στο 22' ο Φεντέτσκι έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 89' με πέναλτι ο Ντομίνγκες έκανε το 2-1, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάλινιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Ερυθρόλευκοι λόγω της αποβολής του Μιλιβόγιεβιτς στο 52'.

Σε ένα ακόμη ματς οι «ερυθρόλευκοι» προδόθηκαν από την άμυνά τους. Η ομάδα του Περέιρα, με το εις βάρος της 0-2 στο «Ολιμπίτσκι», μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με το Μήτρογλου να προηγηθεί στο 10΄, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο διεθνής στράικερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού, όμως, η ουκρανική ομάδα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει κι από κει και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο.

Οι Πειραιώτες «πλήρωσαν» την κακή τους εμφάνιση στο πρώτο ματς με τη Ντνίπρο, καθώς σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε την περασμένη Πέμπτη. Η φρεσκάδα που επέδειξαν στο ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης δεν είχε συνέχεια, καθώς μετά το γκολ που δέχθηκαν παρουσίασαν και πάλι σημάδια κόπωσης που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν, ενώ στη συνέχεια έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Και στις δύο περιπτώσεις ο Ρομπέρτο έκανε σπουδαίες επεμβάσεις σε σουτ του Κονοπλιάνκα (34΄) και κεφαλιά του Τσεμπεριάσκο (40΄).

Οι όποιες ελπίδες είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο για να προκριθεί στην φάση των «16» εξαφανίστηκαν στο 52΄. Τότε ο διαιτητής Μακέλι απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μιλιβόγεβιτς για σκληρό φάουλ που έκανε από πίσω στο Ματέους που έφευγε στην αντεπίθεση.

Με αριθμητικό μειονέκτημα για σχεδόν ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατο να αντιδράσει, ενώ από την πλευρά τους οι Ουκρανοί ζήτησαν το γκολ της νίκης, χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 83΄ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη γοήτρου, μετά τη σέντρα του Μαζουακού και την κεφαλιά του Μήτρογλου από το σημείο του πέναλτι (άουτ).

Τελικά, το γκολ ήρθε για την ελληνική ομάδα στο 89΄ με το πέναλτι του Τσόρι Ντομίνγκες (το κέρδισε ο Αργεντινός από τον Φεντέτσκι), αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη γοήτρου στους Πειραιώτες. Ο Κάλινιτς στο 92΄ αφού πέρασε και το Ρομπέρτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)

Κίτρινες: Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Αφελάι - Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Ματέους

Κόκκινες: 52΄ Μιλιβόγεβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα):
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι Ντομίνγκες, Αφελάι (65΄ Ντοσεβί), Ντουρμάζ (65΄ Φορτούνης), Μήτρογλου

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μ.Μάρκεβιτς):
Μπόικο, Ντάγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ (84΄ Μπεζούς), Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους (77΄ Γκάμα), Ζοζούλια (62΄ Κάλινιτς).








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg