Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τζωρτζίνα Καραχάλιου - Μια Φωνή από το «Berklee Colege Of Music», αποκαλύπτεται στο AREA 22



Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία με τη μουσική, μιας και η οικογένεια της ήταν άρρηκτα δεμένη με το πεντάγραμμο! Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο αρμόνιο στο «electon», κατόπιν ασχολήθηκε με το jazz piano και παρακολούθησε το εντατικό-επαγγελματικό τμήμα του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας» από όπου και πήρε υποτροφία για το «Berklee Colege Of Music».

Ο πολύς κόσμος την γνώρισε στο περσινό " The Voice of Greece", όπου εντυπωσίασε με την μεγάλη γκάμα της και τις φωνητικές της δυνατότητες, αφήνοντας άναυδους κοινό και κριτές!

Είναι δεδομένο πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα και όχι μόνο!

Για δύο μόνον παραστάσεις στο AREA 22 στη Νέα Σμύρνη

Η φωνή που ξεχώρισε μέσα απο εκατοντάδες τραγουδιστές και τραγουδίστριες, έρχεται σε λίγες μέρες στο νέο Συναυλιακό Χώρο των Νοτίων Προαστίων, στο AREA 22 της πλατείας Νέας Σμύρνης.

Ο χώρος πιστεύουμε πως της ταιριάζει "γάντι", μιας και είναι έτσι φτιαγμένος από πλευράς ήχου, "φώτων", αλλά και αισθητικής γενικότερα, που ενδείκνυται για καλλιτέχνες όπως αυτή.

Η μαγική φωνή της νεαρής ερμηνέυτριας, θα μας ταξιδέψει για δύο βραδιές σε μουσικά μονοπάτια που οδηγούν σε μουσική πανδαισία, με τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζει…
Μαζί της η μοναδική της μπάντα που αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς.

Πότε
– Παρασκευή 20 Μαρτιου 2015
– Παρασκευή 27 Μαριου 2015


Τι ώρα
 22:00

Πόσο
10€

Που
AREA 22 - Αγίας Φωτεινής 22 - Νέα Σμύρνη
Στάση τραμ "Πλατεία / Αγ. Φωτεινή" - με ανταπόκριση με Μετρό Νέου Κόσμου

Πάρκινγκ
Polis Park -  1,5€ / ώρα

Webwww.area22.gr Τηλέφωνο: 411 4054442 – E-mail: info@area22.gr




Γρηγόρης Σταυρακάκης 
Hellas2News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg