Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στα "Υπόγεια Ρεύματα" φυτρώνουν "Διάφανα Κρίνα"

Ένα Διάφανο Κρίνο αφήνεται να παρασυρθεί από ένα Υπόγειο Ρεύμα.
Ο Θάνος Ανεστόπουλος και ο Κώστας Παρίσης σας προσκαλούν στο νέο συναυλιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων  AREA 22 αυτή την Παρασκευή, 6 Μαρτίου...

...για να κοινωνήσετε μαζί τους τις συναντήσεις του Φρανσουά Βιγιόν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, της Κατερίνας Γώγου με την Μαρία Πολυδούρη, του Nick Cave με τον Tom Waits ,του Κώστα Ουράνη με τον Edgar Allan Poe , με διάφανες νότες και υπόγεια ποιήματα μέσα από την μουσικοακουστική παράσταση 

 Καλεσμένοι τους το συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα»

 
Ο Θάνος και ο Κώστας φίλοι από τα παλιά και τωρινοί συνοδοιπόροι σε έναν όμορφο μουσικό δρόμο με αρκετές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να τιμούν τους αγαπημένους τους ποιητές και τροβαδούρους μαζί με τους Edgar Allan band που θα ανέβουν δίπλα τους στην σκηνή με διαδραστική διάθεση και με κοινή ανάγκη να επικοινωνήσουν μέσω της αλήθειας και της δύναμης που φέρει μέσα της η ποίηση και η στοχαστική στιχουργία.

Στα πολλά συν του AREA 22, ο εξαιρετικός ήχος, τα "καθαρά" ποτά με χαμηλές τιμές, η πρόσβαση με το κοντινό τραμ (στάση Πλατεία Νέας Σμύρνης - Αγία Φωτεινή), με ανταπόκριση Μετρό Νέου Κόσμου.  Αλλά και γι αυτούς που θα επιλέξουν να... οδηγήσουν, στο ακριβώς διπλανό Polis Park, η χρέωση είναι στα 1,5€ την ώρα!

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, στις 22:00 - Είσοδος 10€

AREA 22
Αγίας Φωτεινής 22 - Πλατεία Νέας Σμύρνης
Τηλ:  211 4054442
Web:  www.area22.gr
Email: info@area22.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg