Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Το κλασικό ροκ και το μπλουζ, "διασταυρώνουν τα ξίφη" τους




Το Σάββατο, 14 Μαρτίου, ο δίσκος του Μάκη Τσιγάντε, «Γκρεμίζω τους Τοίχους», έχει γενέθλια… Κλείνει ακριβώς 7 χρόνια από τη στιγμή που κυκλοφόρησε...Και τα γιορτάζει με την κλασικού ροκ μπάντα του...


... στο AREA 22

Τον Μάκη Τσιγάντε, τον γνωρίσαμε πριν χρόνια επί σκηνής, σαν συνεργάτη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις περιοδείες του, καθώς και σαν τραγουδιστή των «Έξις», μαζί με τον γνωστό κιθαρίστα και συνθέτη Χριστόφορο Κροκίδη, σε Rock σκηνές των Αθηνών, αλλά και με τον Γρηγόρη Δεσύπρη.

Οι συνθέσεις του Μάκη στον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Γκρεμίζω τους Τοίχους», δημιούργησαν αίσθηση με την κυκλοφορία του, προσφέροντας ξεκάθαρα χώρο στο ξεδίπλωμα της δυνατής φωνής του, αλλά και στίγμα της αφιερωμένης στο είδος πορείας του μέσα στα χρόνια.


Με μεγάλη εμπειρία στον μουσικό χώρο που προέρχεται από τις συνεργασίες του παλαιότερα και με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, κ.α., θα μας προσφέρει ένα πρόγραμμα που ξεκινάει από τους Deep Purple, συνεχίζει τις αναφορές του πάνω στους δρόμους των Jimi Hendrix, Cream, Doors, Gary Moore και άλλων θρύλων του είδους, για να καταλήξει «Γκρεμίζοντας τους Τοίχους» σε κλασικές επιτυχίες της Ελληνικής Ροκ.

Στην μπάντα μεταξύ άλλων παίζει κιθάρα ο εξαιρετικός Γιώργος Γιαννακόπουλος, που συμμετείχε στη δημιουργία του δίσκου, καθώς και ο βετεράνος drummer Περικλής Πιτσιλής.

Special Guests:
No Name Blues Band

Την παράσταση ανοίγουν στις 22:00 οι bluesmen «No Name Blues Band», με ηλεκτρικό blues παιγμένο με ήχους ώριμους, καθαρούς και δυναμικούς, σε αξεπέραστα κομμάτια των John Lee Hooker, Eric Clapton, Allman Brothers, Johnny Guitar Watson κ.α.


Το συγκρότημα αποτελούν οι Δημήτρης Λιβάδης (bass, vocals), Βασίλης Μωραίτης (guitar), Αντώνης Ίντας (drums) και Θάνος Κόλιας (guitar) που βάζουν τις δικές τους πινελιές στον καμβά παραδοσιακών και σύγχρονων blues συνθέσεων.


Συμμετέχει μαζί τους η Ελιάνα Νικολοπούλου, προσθέτοντας τα δικά της υλικά στο εκρηκτικό μίγμα των blues

Μάκης Τσιγάντες - https://www.youtube.com/watch?v=j2tPqWBHaB0
Και η Classic Rock Band - https://www.youtube.com/watch?v=FusYStjcNRo
No Name Blues Band - https://www.youtube.com/watch?v=jkPCPIe5w-o
Ελιάνα Νικολοπούλου - https://www.youtube.com/watch?v=KOKfQ3eggeM

Έναρξη 22:00
Είσοδος 8€

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

AREA 22
Αγίας Φωτεινής 22 – Πλατεία Νέας Σμύρνης – 211 405 4442

Web: www.area22.gr * Email: info@area22.gr
Parking: Polis Park – 1,5€ / hour


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg