Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δεν έχει κλείσει η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ

«Δεν έχει κλείσει η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ» σύμφωνα με κοινοτική πηγή
Ανακοινώσεις για συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξέδωσε τη Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου...


... ωστόσο πηγή από τις Βρυξέλλες αναφέρει πως η συνάντηση με τον ρπόεδρο της Κομισιόν δεν είναι οριστικοποιημένη.

Μάλιστα η ίδια πηγή σημειώνει ότι η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Κομισιόν είναι πιθανό να γίνει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες.

Η συνάντηση με τον κ. Γκουρία θα γίνει την Πέμπτη στο Παρίσι. Από την έδρα του ΟΟΣΑ ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση, να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Μαξίμου, στη συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Παρασκευή, στο επίκεντρο θα βρεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια και το πώς η Ελλάδα μπορεί να τα αξιοποιήσει για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg