Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

"Κάζο" για την ομάδα του Μουρίνιο

«Παριζιάνα» στους «8» μέσω παράτασης, περίπατος της Μπάγερν

Απίστευτη ανατροπή από την Παρί Σεν Ζερμέν που σε έναν αγώνα «διαφήμιση», κατάφερε να αποκλείσει την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο, οδηγώντας το ματς στην παράταση (1-1) και μάλιστα με 10 παίκτες...


... αφού από το 32' είχε αποβληθεί ο Ιμπραΐμοβιτς με απευθείας κόκκινη. Και ενώ οι «μπλε» του Μουρίνιο προηγήθηκαν 2-1 στο 96', οι Παριζιάνοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 114' ο Τιάγκο Σίλβα ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ολλανδός διαιτητής, Μπγιορν Κάιπερς, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του δεύτερου αγώνα, καθώς με τις αποφάσεις του προκάλεσε (δικαιολογημένα) τον εκνευρισμό των παικτών και των δύο ομάδων. Εξήντλησε την αυστηρότητά του στην φάση του 31ου λεπτού κι έστειλε στ' αποδυτήρια το Σουηδό στράικερ για το φάουλ που έκανε στον Όσκαρ, ενώ στο 43΄ δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ της Τσέλσι σε ανατροπή του Ντιέγκο Κόστα από τον Καβάνι.

Η Παρί, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος ήταν σαφώς πιο απειλητική από τους «μπλε» και με την εικόνα της, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, πήρε δίκαια το εισιτήριο για τους «8», «πετώντας» εκτός το φαβορί μετά την πρώτη αναμέτρηση στο Παρίσι.

Το συγκρότημα του Λοράν Μπλαν έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, στο 57΄, με τον Καβάνι να περνάει και τον Κουρτουά, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια βρήκε το δοκάρι. Στο 70΄ ο Κουρτουά απόκρουσε δύσκολα το γύρισμα του Παστόρε και στην εξέλιξη της φάσης το νέο σουτ του Αργεντινού έφυγε άουτ.

Η Τσέλσι απείλησε στο 80΄ με τον Ραμίρες και στο 81΄ άνοιξε το σκορ με το βολέ του Κέιχιλ από το ύψος του πέναλτι. Οι Παριζιάνοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με την κεφαλιά του Νταβίντ Λουίζ στο 86΄ έστειλαν το ματς στην παράταση.

Εκεί, όπου από το τραγικό λάθος του Τιάγκο Σίλβα (χέρι στην περιοχή) στο 96΄, η Τσέλσι πήρε ξανά προβάδισμα με το πέναλτι του Αζάρ (2-1). Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω» στο 114΄, όταν με «ζυγισμένη» κεφαλιά νίκησε τον Κουρτουά και ισοφάρισε (2-2).

Η Παρί ταπείνωσε με δέκα παίχτες την Τσέλσι στο Λονδίνο 










πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg