Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ομόφωνο «ναι» στη Διακομματική για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Βουλή: Ομόφωνο «ναι» στη Διακομματική για τις γερμανικές αποζημιώσεις
( ΑΠΕ )


Ομόφωνα έγινε δεκτή από τη Βουλή η πρόταση της προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την επανασύσταση-αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου...

... και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, με όλα τα κόμματα να επισημαίνουν την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας αλλά και συντεταγμένης στρατηγικής τόσο σε πολιτικό όσο και σε νομικό επίπεδο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Κατά την πολύωρη συζήτηση που διεξήχθη στην Ολομέλεια, ομιλία εκφώνησε ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας, ενώ στο βήμα ανέβηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν.Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κ.Ήσυχος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ν.Χουντής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος.

Τις θέσεις των άλλων κομμάτων εξέφρασαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κι επίσης στο βήμα ανέβηκε μεγάλος αριθμός βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg