Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Άξιος! Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος



Φανερά συγκινημένος, ορκίστηκε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος έφτασε στη Βουλή λίγο πριν τις 18:20 το απόγευμα. Άγημα απέδωσε τιμές, ενώ έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Τον νέο Πρόεδρο υποδέχθηκαν στην είσοδο ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Βουλής. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στην Ολομέλεια, όπου ο Πρόεδρος έδωσε το θρησκευτικό όρκο ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.


Το παρών στη Βουλή έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος αλλά και ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος πήρε τη θέση του στα έδρανα των προσωπικοτήτων.

Αμέσως μετά, ο νέος Πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg